Headhunter sem, Headhunter tam, Headhunter kam se podívám!

Pozor - jedná se o obsah přesunutý z původní domény Exiles.cz a některé části se nemusí zobrazovat správně!

Headhunter, nejikoničtější item Path of Exile. Skoro každý hráč ho zná, jen několik z nich ho však mělo možnost používat.

7.dubna (den před oznámením nové ligy) se na Path of Exile Twitteru objevil jednoduchý tweet. Headhunter. A komunita začala tvořit katastrofické scénáře.

Úprava core dropů

Počínaje Ultimatum ligou GGG velmi skokově buffuje drop pool vzácnějších itemů ve veškerém contentu hry.

Nejenom, že konečně dostáváme šanci dropnout Orb of Binding během levelování, ale může se stát i to, že nám padne Headhunter z první Rhoa, která má správný level, tedy 40+. Ano! Do core drop poolu byly přidány stovky league-specific unikátních předmětů, které tak nemusíme složitě farmit.

Od teď je vlastně bude trochu složitější farmit cíleně, ale na druhou stranu se může stát, že dropnou jen tak. Vážně se těšíme na hráče, kteří budou zkoušet své štěstí v Blood Aquedactu, nebo jiné zóně s MF buildem, a budou se snažit dropnout Headhunter či Badge of the Brotherhood.

Mimo unikátky dostáváme i nové Atlas base type itemy, vendor recepty a currency. Jo! A bossové jednotlivých aktů mají taky mnohem lepší loot! Takže je můžete farmit, než půjdete do map, abyste sehnali lepší vybavení.

Jak to bude s Rituálem?

Rituál se stává core mechanikou hry a společně s ostatními ligovými mechanikami má 8% na to, že se spawne v mapách. Upřímně jsme si přáli jiné řešení, než flat %, ale s nově přidanými scaraby a snad i upravenými Atlas Passive a sextant módy si budeme moci uvařit endgame přesně podlě naší chuti.

Paní Atziri!

Atziri je ten velký boss, kterého většina z nás nechodí, protože je náročná a loot není extra zajímavý. Tak to se také mění! Atziri drop pool se rozšiřuje o 2 „nové“ itemy a uber Atziri dostává další 2.

Talismany

V Ultimatu dostáváme prozatím jen buffy, tak proč nenerfnout ligovou mechaniku, která konečně dávala smysl. Talismany dostávají tvrdý nerf. Annointy jim zůstávají, ale nově již nebudou padat se smart staty a budeme tak jako v minulosti nacházet smetí, které povětšinou nebudeme ani zvedat.


Buffů je tu dost. Nás to baví a Vás bude, doufáme, taky. Máme se na co těšit!

0 0 votes
Hodnocení článku
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments